Wat super leuk dat je een bezoekje brengt aan Djaé's! En nog leuker dat je geïnteresserd bent in het verhaal achter Djaé's!

Laat ik mij eerst even voorstellen. Mijn naam is DewiTalisa en het grote krullebolletje wat je voorbij ziet komen is mijn dochter Jaé-Lynn en dat kleine blije ei, onze nieuwste aanwinst, River. De naam Djaé's is onstaan door de namen Dewi en J-Lynn te combineren. Sorry Riv, maar jij was nog niet geboren.. Ik wilde een stoere, makkelijke en herkenbare naam, maar wel vernoemt naar mijn (toen nog enige) dochter. Nou, gelukt denk ik zo! 
Ik ben eigenlijk een beetje socially awkward, maar hou er wel van om gezellig te kletsen! Ik vind het fijn om via social media ook dingen over mijzelf en uit mijn leven te delen. Ik vind namelijk niet dat er een grote dikke 'strenge' afstand moet zijn tussen mij en mijn klanten/volgers. Ik ben ook maar gewoon een corky vrouwtje dat veel te hard lacht om haar eigen grappen. Ook vind ik het super tof dat ik zulke leuke gesprekken heb met klanten en andere mama's en zo ook weer een hele hoop leuke mensen leer kennen!

Ik heb altijd al een zwak gehad voor fashion en wilde, toen ik 15 was, heel graag modeontwerpster worden. Dit ben ik uiteindelijk niet gaan doen, omdat mij dat toen afgeraden werd. Ik zou er immers de kost niet mee gaan verdienen. Ik ben toen een hele andere richting opgegaan, namelijk de sociale hulpverlening. Ik heb een lange tijd in de kinderopvang gewerkt en heb in juni 2017 mijn bachelor in social work behaald.

Ik ben Djaé's eigenlijk in een opwelling begonnen. Het begon ooit met haarbandjes. Ik vond het super leuk deze te maken voor mijn kleine meid en ben die toen op kleine schaal gaan verkopen.
Voor degene die mij al een tijdje volgen weten dat mijn dametje erg tenger is. Dit is zij altijd al geweest. Hierdoor paste zij nooit kleding uit reguliere winkels. Leggings zakte altijd zo van haar pamperbilletjes af! En tot op de dag van vandaag kan ik nog steeds geen enkele jeans vinden die écht goed zit.
Ik besloot gewoon op een dag, dat ik dat anders ook best wel zelf kon. Het was vlak voor mijn verjaardag en van mijn ouders kreeg ik mijn eerste naaimachine. Ik ben een beetje gaan prutsen en oefenen en na veel gevloek was het eerste (lelijke) broekje een feit. Maar trots dat ik was! Jaé-Lynn droeg alleen nog maar broekjes die ik zelf voor haar maakte. Dit begon andere op te vallen en ik kreeg steeds meer vraag waar haar leuke broekjes vandaan kwamen. Begin 2016 trok ik de stoute schoenen aan en zette mijn broekjes (via Facebook) te koop. Ik kreeg hier super veel leuke reacties op. En ik vond het zo leuk om al die schattige kindjes in mijn creaties te zien!
ik ben mijzelf steeds meer gaan aanleren en tekende tot treurens aan toe eigen patronen tot ze waren zoals ik dat wilde en ze natuurlijk mooi waren! Ook ben ik mij gaan verdiepen in verschillende soorten stof. Ik werk grotendeels met biologische stoffen. Waarom? Ze zijn vrij van kinderarbeid en dwangarbeid. Tijdens de stof-productie worden geen gevaarlijke chemicaliën gebruikt en producten gemaakt van organische stoffen zijn vrij van toxische stoffen en dus veilig op je (baby)huid! En dat is toch precies wat we willen voor onze kleintjes! 

Nu blijft Djaé's groeien en ik samen met Djaé's, super leuk! Ik ben dankbaar voor al mijn lieve klanten en volgers en alle mooie dingen die ik voor iedereen mag maken! Ik hoop dat ik dit nog heel lang mag doen!

Meer over de stoffen:
Djaé's maakt alleen gebruik van GOTS en/of Oeko Tex stoffen. 

(in het kort)
GOTS (Global Organic Textile Standard) is een standaard voor biologische textiel.

Een product is biologisch als de grondstoffen (bijvoorbeeld het katoen) biologisch zijn en als het proces om er kleding van te maken uurzaam en milieuvriendelijk is. Daarbij maakt deze standaard zich nadrukkelijk ook op het verven en wassen tijdens de productie omdat hier nog veel schadelijke stoffen worden gebruikt.

Oeko-Tex
Oeko-tex (Ökotex) is een van oorsprong Duitse organisatie die een streng beleid voert tegen schadelijke stoffen in textiel. Oeko (Öko) staat voor Eco, en Tex slaat op textiel. Ecotextiel dus! Oeko-tex is in 1992 opgericht, omdat er in die tijd veel nieuws was over schadelijke chemicaliën in textiel en kleding.

 

 

© 2017 - 2021 Djaé's | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel